A wedding couple in Tampere
A wedding couple in Helsinki
A wedding couple during the sunset

Hääpäivän syvien tunteiden ikuistaminen

Hääkuvaaja Sander Vill - Hääkuvaus Turku, Helsinki & muu Suomi

Sander Vill logo
Wedding Photography in HelsinkiA wedding photography in TurkuA wedding Photography in Hirvihaaran KartanoA wedding photography in Turku CathedralA wedding photography in TampereA wedding photography in FiskarsA wedding photography in FiskarsA wedding photography in Salo

Aidon itsesi ikuistaminen

Olen erikoistunut tunteikkaaseen dokumentaariseen hääkuvaukseen. Toimin Turusta käsin Helsingissä, koko Suomessa ja Euroopassa.

Hääkuvaus, jossa kaikki tunteet pääsevät esille

Olen toiminut hääkuvaajana vuodesta 2016 alkaen ja päässyt osaksi yli 140 aivan upeaa hääpäivää. Olen äärimmäisen kiitollinen, että olen päässyt näkemään niin upeita tarinoita.

Vuosien myötä tyylini on syventynyt ja tänä päivänä haluan ikuistaa hetkistä ne aidoimmat ja syvimmät tunteet. Kuvaan myös iloa ja naurua, mutta uskon, että kaikissa meissä on myös se herkempi puoli. Sen haluan ikuistaa. Sinut kauniina omana itsenäsi aidoilla tunteilla.

A wedding couple portrait in a church
A photo after a speech

Halu ikuistaa kokonaiskuva - ilot, naurut, yksityiskohdat ja kaikki eleet

Hääkuvauksessa pidän tärkeänä koko tarinan ikuistamista. Se ei ole vain kauniin päivän taltiointia, vaan myös kaikkia niitä pieniä yksityiskohtia päivän aikana. Joskus huomaan sivusilmällä ystävän hymyn tai herkistymisen, isovanhemman halauksen, jännityksen, rohkean tanssiliikkeen tai minkä tahansa muun pienen elementin. Myös ne haluan ikuistaa ja siten kertoa päivän tarinan.

Cécile (yksi kuvaamistani morsiamista) kertoi palautteessaan:

"Beyond his artistic talent he also has the ability to be everywhere at the same time, to be the sweetest with everyone and to switch languages easily. We recommend him 100%"

(Koko palaute on luettavissa Google arvosteluissa)

Se oli tosi kauniisti sanottu, mutta lisäksi se mielestäni kertoo tosi kuvailevasti tavastani olla läsnä hääpäivissä. Haluan oikeasti nähdä ja huomata kaikki ne päivän momentit ja mahdollisuudet. Pidän hääpäivän aikana silmällä hääparia, mutta myös kaikkea ja kaikkia muita mitä ympärillä on.

A photo of me as a video cover

Tutustu minuun, portfolioon sekä kuvaustyylini videon kautta

Tyylini hääkuvaukseen on tunteellinen, elokuvamainen, rustiikkinen ja romanttinen. Pääasiassa hääkuvaukseni sijoittuvat Turkuun, Helsinkiin ja Tampereelle, mutta toimin koko Suomessa ja myös ulkomailla.

Olen huomannut sen, että kun itse mietin jotain uutta palvelua tai tutustun uuteen ihmiseen on välillä pelkkä sivu, tai viesti hieman kolkko. Sen takia halusin tehdä videon, missä itse kerron rennosti mun kuvauksen tyylistä, miten se on muuttunut ja hieman myös itsestäni.

Lue lisää minusta

Vuoden Hääkuva 2024 -kilpailun 3. sija!

Vuosi 2024 alkoi tosi hienoilla uutisilla. Pääsin ehdolle Way Up Northin The Best Young Wedding Photographer järjestämässä kilpailussa ja voitin Häät.fi järjestämän Vuoden Hääkuva -kilpailun 3. sijan. Olen näistä tosi kiitollinen ja onnellinen.

Portfolio

Tervetuloa tutustumaan dokumentaarisen hääkuvauksen portfoliooni. Mulla on ollut kunnia ikuistaa aivan upeita pareja ja tarinoita jo vuodesta 2016. Vuositasolla pääsen osaksi noin 20 - 30 hääkuvaukseen, mikä on aivan upeaa. Suurin osa kuvauksistani sijoittuu kevääseen, kesään ja syksyyn, mutta kuvaan myös talvihäitä tosi mielelläni.

A wedding photography in Mustion linna
A wedding photography in Salo, Rikalanmäki
A beautiful wedding photo in Salo
A photo of the wedding couple dancing

Rakkautta kuvattaviltani

We hired Sander to photograph our wedding ceremony and take some portraits of us. Me and my husband were really stunned of the results, they were that amazing. Style was elegant and full of emotion. We would definitely recommend him to anyone who needs a awesome photographer.

Viivi & Dany

Palaute kopioitu Google arvosteluista

Tilasimme Sanderilta dokumentaarisen koko päivän kuvauksen hääpäivästämme ja olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Häämuotokuvat, valmistautumisen hetket, first look, vihkiminen kirkossa ja hääjuhla ovat kaikki upeasti tallennettuina. Sanderin ammattitaito välittyy kuvista, jotka ovat sekä kauniita että luonnollisia. Hänen rento lähestymistapansa antoi meille mahdollisuuden tuntea olomme mukavaksi kameran edessä, eikä kuvattavana oleminen vaadi lainkaan aikaisempaa kokemusta. Sanderin taito toimia huomaamattomasti kirkossa ja juhlapaikalla mahdollisti aitouden säilymisen eikä häävieraiden tarvinnut jännittää kuvattavana olemista. Kommunikaatio Sanderin kanssa oli vaivatonta. Ensimmäiset hääkuvat olivat käytössämme jo seuraavana päivänä.

Alma & Eero

Palaute kopioitu Google arvosteluista

Uskomattoman upeita kuvia✨ Sander ikuisti meidän hääpäivän. Oli helppo olla kuvattavana ja kaikki sujui mutkattomasti. Seuraavana päivänä saatiin jo ”muutama” (n.50kpl) kuva, ja koko galleria oli valmis 2 viikkoa häiden jälkeen. Kuvat olivat enemmän kuin olisimme ikinä osanneet odottaa. Kiitos Sander! Todella iso suositus😍

Pinja & Arina

Palaute kopioitu Google arvosteluista

Iso suositus! Olimme Sanderin kuvattavana muotokuvissa hääpäivänämme. Tunnelma kuvauksissa oli rento ja helppo, ja valmiit otokset olivat tyylikkäitä ja tunnelmallisia ja galleria oli runsas. Sanderilla on taito vangita upeasti tunnelmaa kuviin. Tuhannet kiitokset kuvista, näitä kelpaa katsella seuraavat vuosikymmenet!

Ida & Juho

Palaute kopioitu Google arvosteluista

Dokumentaarisen hääkuvuksen tarinat

Olen ollut todistamassa yli sataa ainutlaatuista rakkaustarinaa. Ollut osana parien pieniä ja suuria hetkiä, first lookkeja, seremoniaa, tanssiliikkeitä, bileitä sekä lopuntonta ilon, herkistymisen ja hilpeyden tunnetta.

Avaa lisää dokumentaarisen hääkuvauksen tarinoita

Hääkuvauksen kuvauspaketit

Alta pääset tutustumaan hääkuvauksen paketteihini.

Koko päivän dokumentaarinen hääkuvaus

Dokumentaarinen hääkuvaus on pareille, jotka haluavat päivästään kaiken kattavat muistot. On toiveena saada hienot muotokuvat, ikuistaa vihkiminen ja todennäköisesti juosta illalla pitkin katua tai peltoa etsimässä täydellistä paikkaa auringonlaskukuville.

On toive ikuistaa hetkiä juhlista ja jännitystä aamun valmisteluista. Ottaa kuvia ystävien sekä perheen kanssa ja illalla tanssia koko tanssilattialla. Ikuistaa se koko päivä ja kaikki sen päivän pienet ja suuret momentit. Olen valmis olemaan osa sun päivää.

A wedding couple in Villa Pähkinämäki, Turku
A wedding couple in Hirvihaaran kartano
A wedding couple in Fiskars
A wedding couple in Turku Cathedral
A wedding couple on a shore in Turku
A wedding couple in Turku Castle

Dokumentaarinen hääkuvaus

Paketti sisältää:

Päivästä toimitetaan

Dokumentaarisen hääkuvauksen hinta on välillä
2395.00 - 2895.00 euroa

Lisätiedot:

Kokonainen hääkuvauksen galleria toimitetaan nettigallerian välityksellä 4-6 viikon kuluttua kuvauksesta. Kuvat toimitetaan täydellä laadulla JPG-muodossa ja ilman vesimerkkejä. Nettigalleria on voimassa 6 kuukautta toimituksesta ja nettigallerian linkkiä voi jakaa eteenpäin esimerkiksi perheelle, ystäville ja vieraille. (Kaupallinen käyttö kysyttävä erikseen.) Varausmaksu on 10% kuvauksen hinnasta ja se vähennetään lopullisesta laskusta. Varausmaksua ei palauteta. Pakettia voi aina pidentää.

Laita viestiä

Hääkuvauspaketit seikkailijoille

Hääkuvauspaketit seikkailijoille sopii pareille, jotka haluavat jotain persoonallista ja uniikkia. Mahdollisesti olisi toiveena pitää pienet ja intiimit häät. Tai karata naimisiin keskellä kaupunkia, tunturissa tai ulkomailla. Tai sitten vain ottaa upeat ja herkät muotokuvat.

Olen valmis olemaan osana teidän uniikkia häätarinaa.

Hääkuvauspaketit seikkailijoille

6 tunnin dokumentaarinen hääkuvaus

Pakettiin sisältyy:

  • Hääkuvauksen sopimus
  • Tapaaminen (kasvokkain tai Teamsissa)

  • First look -kuvaus
  • Muotokuvaus
  • Vihkimisen kuvaus
  • Juhlan kuvaus
  • Kuvauksen kesto yhteensä 6 tuntia
  • Ryhmäkuvat
  • Yksityiskohtien kuvaus (koristelut, kakut yms.)
  • Toinen muotokuvaus auringon laskiessa (jos mahdollista)
  • Kuvien editointi
  • Matkakorvaus (250 km Turusta - kaukaisemmat sijainnit kysy erikseen)
  • Arvonlisäveron

Kuvauksesta toimitetaan:

  • Parinkymmenen kuvan Sneak peek -galleria häiden jälkeisenä päivänä

  • Noin 400 - 450 kuvan editoitu galleria päivästänne

Kuvauksen hinta on alkaen 1795.00 euroa

Lisätiedot:

Valmis kuvagalleria toimitetaan 4-6 viikon kuluttua kuvaksesta. Kuvat toimitetaan täydellä laadulla JPG-muodossa nettigallerian välityksellä. Nettigallerian linkkiä voi jakaa myös perheen ja ystävien kesken. Galleria on voimassa 6 kuukauden ajan. Varausmaksu on 10% paketin hinnasta ja se vähennetään loppulaskusta. Varausmaksua ei palauteta. Kuvauksen lasku lähetetään asiakkaan toiveen mukaan joko ennen häitä tai kuvauksen jälkeen. Lisätuntien hinta on 150.00€ per tunti. Paketti ei saatavilla kesälauantaisin touko-syyskuu välillä.

Elopement -kuvaus

Pakettiin sisältyy:

  • Hääkuvauksen sopimus
  • Tapaaminen (kasvokkain tai Teamsissa)

  • First look -kuvaus (halutessa)
  • Muotokuvaus
  • Vihkimisen kuvaus
  • Kuvauksen kesto yhteensä noin 3-4 tuntia
  • Kuvien editointi
  • Matkakorvaus (100 km Turusta - kaukaisemmat sijainnit kysy erikseen)
  • Arvonlisävero

Kuvauksesta toimitetaan:

  • Parinkymmenen kuvan Sneak peek -galleria kuvauksen jälkeisenä päivänä

  • Noin 150 - 200 kuvan editoitu galleria kuvauksesta

Kuvauksen hinta on alkaen 790.00 euroa

Lisätiedot:

Valmis kuvagalleria toimitetaan 2-4 viikon kuluttua kuvaksesta. Kuvat toimitetaan täydellä laadulla JPG-muodossa nettigallerian välityksellä. Nettigallerian linkkiä voi jakaa myös perheen ja ystävien kesken. Galleria on voimassa 6 kuukauden ajan. Varausmaksu on 200 euroa ja se vähennetään loppulaskusta. Varausmaksua ei palauteta. Maksu on laskulla kuvauksen jälkeen.

Häämuotokuvaus

Pakettiin sisältyy:

  • Hääkuvauksen sopimus
  • Tapaaminen (kasvokkain tai Teamsissa)

  • First look -kuvaus (halutessa)
  • Muotokuvaus
  • Kuvauksen kesto yhteensä noin 2-3 tuntia
  • Kuvien editointi
  • Matkakorvaus (120 km Turusta - kaukaisemmat sijainnit kysy erikseen)
  • Arvonlisävero

Kuvauksesta toimitetaan:

  • Parinkymmenen kuvan Sneak peek -galleria kuvauksen jälkeisenä päivänä

  • Noin 75 - 125 kuvan editoitu galleria kuvauksesta

Kuvauksen hinta on alkaen 595.00 euroa

Lisätiedot:

Valmis kuvagalleria toimitetaan 2-4 viikon kuluttua kuvaksesta. Kuvat toimitetaan täydellä laadulla JPG-muodossa nettigallerian välityksellä. Nettigallerian linkkiä voi jakaa myös perheen ja ystävien kesken. Galleria on voimassa 6 kuukauden ajan. Ei varausmaksua. Maksu on laskulla kuvauksen jälkeen.

Laita viestiä

Olen täysillä mukana olemaan osa teidän päivää!  

Laita viestiä ja palaan teille mahdollisimman pian. Vastaan aina jokaiseen viestiin.

-Sander

Laita viestiä!

Thank you so much! Your contact has been noted and I'm happy to write you back as soon as possible.

Please check also the Spam -folder in the mail. I always answer to every contact.
Let's do a small double check. Something went wrong. Please check that your Email Address and Phone Number are written correctly.

Usein kysytyt kysymykset

Hääkuvaajan varaaminen voi tuntua jännittävältä ja haluan siksi tehdä sen mahdollisimman rennoksi. Alta pääset tutustumaan usein kysyttyihin kysymyksiin mm. aiheista dokumentaarinen hääkuvaus, häiden muotokuvaus, elopement -kuvaus ja monesta muusta. Jos alta ei löydy asiaan vastausta, laita viestiä!

Milloin on hyvä ottaa yhteyttä?

Mitä aiemmin, sen parempi! Erityisesti suosituimmat päivät voivat olla varattuja jo kauan ennen varsinaista päivää. Vaikka onkin hyvä ottaa yhteys aikaisin, älä epäröi ottaa yhteyttä viime tinkaan. Mikään ei ole parempaa, kuin saada uusi kuvaus lyhyellakin varoitusajalla.

En ole aiemmin ollut kuvattavana. Haittaako se?

Ei missään nimessä haittaa, vaikka sinulla ei ole lainkaan kokemusta kuvattavana olemisesta. Yleensä kuvattavani eivät ole ikinä aiemmin olleet ammattilaisen kameran edessä. Kuvauksen aikana ohjaan täysin. Minulla on myös pieniä arvoituksia ja tehtäviä pareille, ja ne saavat kuvaustilanteen tuntumaan rennolta.

Millä alueella kuvaan?

Otan valokuvia ja videota koko Suomen laajuisesti ja Euroopassa, miksei kauempanakin. Asun Turussa ja yleensä kuvaukset tapahtuvat Turun lisäksi Helsingin ja Tampereen seudulla. Rakastan matkustella ja nähdä uusia paikkoja, ja näistä syistä rakastan erityisesti "destination" häitä, elopement-kuvauksia ja parikuvauksia uniikeissa lokaatioissa. Matkustan sinne, missä kuvauksesi järjestetään. Laita viestiä, jos olet epävarma.

Kuvaanko valokuvia ja videota samanaikaisesti?

Samanaikaisesti en, mutta saman projektin aikana kyllä. En ota valokuvia ja videota samaan aikaan, eli käytännössä ei ole mahdollista varata minulta koko päivän häävalokuvausta sekä koko päivän häävideokuvausta. Esimerkiksi jos toiveesi on saada kuvia ja videota elopement-hääkuvauksesta, voin toimittaa kuvat ja ohessa pienen videon.Olen itseasiassa aiemmin tehnyt molempia samanaikaisesti, mutta huomasin että kuvaan ja videoon täysillä keskittyminen on miltei mahdotonta. Haluan keskittyä jokaiseen hetkeen täysin, joten tein päätöksen keskittyväni vain jompaan kumpaan. Nyt minulla on vapaus syventyä täysillä siihen, mitä teen.

Kuinka paljon aikaa tulisi varata häämuotokuviin?

Tietenkin mennään sillä, kuinka paljon aikaa meillä on käytössä - mutta yleensä noin 60-90 minuuttia on hyvä aika varata muotokuville. Olen ikuistanut muotokuvat kymmenessä minuutissa, ja olemme myös varanneet kuville aikaa kolme tuntia. Kaikki riippuu toiveista ja käytössä olevasta ajasta.

Millaiset peruutusehdot hääkuvauksissa on?

Varausmaksu on 10 % koko paketin hinnasta, ja se vähennetään loppulaskusta. Varausmaksua ei palauteta. Kuvauksen peruuntuessa tai ajankohtaa siirrettäessä varausmaksua ei hyvitetä, mutta peruutuksesta ei peritä lisämaksua.

Sander Vill

Sijaintina Turku - toimialueena koko Suomi

+358407575085info@sandervill.com

Tietosuojaseloste

Sosiaalinen Media

InstagramFacebookYouTubeLinkedIn